fbpx

Nove opcije na Instagramu

Facebook uveo ličnog asistenta Messenger “M"
Facebook uveo ličnog asistenta Messenger “M”
18.04.2017
Seminar "Prodajni levak i tajne digitalnog marketinga" Istok Pavlović
Seminar Istoka Pavlovića
10.07.2017

Nove opcije na Instagramu

Nove opcije na Instagramu

Nove opcije na Instagramu

Instagram je postao nezaustavljiv u proteklih nekoliko meseci. Aplikacija ne prestaje sa uvođenjem inovativnih opcija i sve je više korisnika koji ih svakodnevno koriste. Veoma je lepo čuti da je Instagram unapredio mobilnu  verziju sajta i omogućio neke od opcija koje su nam na njemu dugo vremena falile.

Kako nam se čini, instagram je krenuo u trku da osvoji svet. Kao što smo već naveli, Instagram je uveo značajne promene na mobilnoj verziji sajta koje su do sada bile dostupne isključivo putem aplikacije.

Korisnici sada mogu pregledati instagram bez instalirane aplikacije na telefonu, a pored toga mogu dodavati i fotografije direktno na mobilnoj verziji sajta. Pored toga, putem mobilne verzije sajta korisnici će imati pristup i „explore“ tabu, što će im dozvoliti da istražuju nov sadržaj.

Nove opcije na Instagramu

 

Uskoro možemo očekivati i uvođenje opcije za dodavanje video snimaka, filtera, stories-a ili slanja direktnih poruka (neki instinkt nam govori da je i to već na putu). Slobodno možemo reći da je ovo veoma dobar potez, koji će omogućiti ljudima koji ne žele da koriste aplikaciju, da pristupe Instagramu putem browser-a.

Mi verujemo da ćemo uskoro videti i unapređenu verziju sajta za računare, koji će nam doneti dugo isčekivane opcije dodavanja fotografija, videa, stories-a itd. Šta Vi mislite o tome?